Inspiration och nyheter

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Erik – Sveriges första Cisco Meraki Solutionas Specialist

Erik Gunnarsson här på QLS är den första i Sverige som blir certifierad Meraki Solution Specialist.

Kompetens i framkant

Återigen befäster QLS sin position som en av Sveriges absolut främsta leverantörer av nätverkstjänster baserade på Cisco Meraki. Denna gång i form av att vi kan presentera landets första certifierade Cisco Meraki Solutions Specialist. Certifikatet bevisar därmed Eriks kunskaper i Meraki-lösningar som inkluderar cloud management, design, implementation, övervakning och felsökning.

Cisco Meraki Sverige – nätverk som tjänst

Vårt erbjudande Nätverk som tjänst är baserad på produkter från Cisco Meraki Sverige och vi skräddarsyr design och infrastruktur utifrån varje kunds specifika behov och förutsättningar. Allt som krävs för att ert nätverk ska prestera enligt önskemål ingår i vårt koncept.

Ingen intial kostnad, enbart en fast månadskostnad vilket gör det enkelt att budgetera för nätverkskostnader och ni får en modern nätverksinfrastruktur som är byggd för att klara just era digitala utmaningar.

av Fredrik Sandberg

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt