Inspiration och nyheter

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

CMSP Advanced certifiering

För ett tag sen var det dags för oss att genomgå en omfattande granskning för att uppgradera vår Cisco partnerstatus. Som ett resultat av denna granskning kan vi nu med stolthet titulera oss Cloud Managed Service Provider Advanced (CMSP Advanced certifiering).
Det är en titel som bevisar de värdeskapande egenskaper vår tjänst alltså adderar till redan mycket kompetenta produkter från Cisco.

Certifieringen är en trygghet för våra kunder och innebär ett bevis på vi som de lösningar och tjänster vi levererar som uppfyller hög kvalitet och maximera nyttan för dig som kund. Att välja en erkänt kompetent partner är viktigt och understryks också av den prestige som finns i branschen kring dessa utmärkelser.

Kraven som ställs på en partner för att nå upp till CMSP Advanced nivån är höga och innebär att den tjänst som vi levererar baserad på Cisco produkter måste uppfylla en funktionsmässigt hög nivå, men även att det skall finnas dokumenterade processer och mycket goda kunskaper hos de inblandade personer som ansvarar för supportera lösningen under hela dess livscykel.

CMSP Advanced certifiering – nätverk som tjänst

Vi är otroligt stolta över att vi nu är certifierade och den plattform som ligger till grund för detta är såklart vår managerade och driftade lösning Nätverk som tjänst. Det är en möjlighet för er som kund att få ett skräddarsytt, konstant övervakat, automatiserat och modernt nätverk som uppfyller även de högst ställda kravbilderna. Allt till en fast månadskostnad där allt ingår, helt utan initial kostnad för vare sig produkter eller licenser.

av Christine Björklund

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt