Inspiration och nyheter

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Trådlös accesspunkt i valfri färg – massa möjlighter

Måste en trådlös accesspunkt vara vit, eller kan man få dem i någon annan färg? Detta är en fråga som blir vanligare och vanligare bland våra kunder och svaret är definitivt: Den behöver absolut inte vara vit, vi levererar våra accesspunkter i den färgnyans eller till och med det mönster som du önskar!

I konkurrens om kunder och besökare lägger många verksamheter också mycket kraft och energi på den fysiska kundupplevelsen. Restauranger, butiker och eventlokaler är bara några exempel på platser där inredning och koncept alltså används för att bidra med minnesvärda intryck.

När det är dags att montera accesspunkter i sådana lokaler får vi därför ibland önskemål om att gömma dessa. Tyvärr påverkas också prestandan av osynliga accesspunkter vilket istället får effekten att täckningen inte blir fullgod. Då är accesspunkter i färg lösningen.

En Cisco Meraki accesspunkt i mattsvart färg. En färg som är populär hos restauranger.

Trådlös accesspunkt i färg – valfritt är det nya svarta

Vi har därför nu tagit fram ett koncept för de kunder som lägger stor vikt vid detaljer och önskar få sina accesspunkter i andra färger än vit. Med högkvalitativ vinyl kan vi erbjuda accesspunkter i alla tänkbara färger utan att det påverkar prestanda.

Så sluta gömma era accesspunkter med dålig täckning som följd. Nu finns ett prisvärt alternativ. Möjligheterna är oändliga, välj rätt färg för just era lokaler. Det går att få er logotyp eller annat budskap tryckt på vinylen. Monterat och klart till rimligt pris.

Kontakta oss idag för mer information om accesspunkter i färg eller våra andra nätverkstjänster.

 

 

av Christine Björklund

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt