Skip to main content

Valfritt är det nya svarta

Måste en accesspunkt vara vit?

Eller kan man få sina accesspunkter i valfri färg? Detta är en fråga vi ofta får.

I konkurrens om kunder och besökare lägger många verksamheter också mycket kraft och energi på den fysiska kundupplevelsen. Restauranger, butiker och eventlokaler är bara några exempel på platser där inredning och koncept alltså används för att bidra med minnesvärda intryck.

Meraki MR33 accesspunkt i svart

När det är dags att montera accesspunkter i sådana lokaler får vi därför ibland önskemål om att gömma dessa. Tyvärr påverkas också prestandan av osynliga accesspunkter vilket istället får effekten att täckningen inte blir fullgod. Då är accesspunkter i färg lösningen.

Accesspunkter i valfri färg

QLS har därför nu tagit fram ett koncept för de kunder som lägger stor vikt vid detaljer och önskar få sina accesspunkter i andra färger än vit. Med högkvalitativ vinyl kan vi erbjuda accesspunkter i alla tänkbara färger utan att det påverkar prestanda. Så sluta gömma era accesspunkter med dålig täckning som följd. Nu finns ett prisvärt alternativ.

Möjligheterna är oändliga, välj rätt färg för just era lokaler. Det går att få er logotyp eller annat budskap tryckt på vinylen. Monterat och klart till rimligt pris.

Kontakta oss idag för mer information om accesspunkter i färg eller våra andra nätverkstjänster.

Mer information

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sebastian Brofjärd

Sebastian Brofjärd

[email protected]
070-307 01 68