Skip to main content

Nätverk som tjänst för White Arkitekter

Läs om hur White Arkitekter drar nytta av Nätverk som tjänst från QLS. När ett nätverk går från att vara ett nödvändigt ont och konstant problemkälla – till att fungera som en stabil grund för effektiv digitalisering och tillföra visibilitet som utgör en värdefull informationskälla.

Arkitekter i digitaliseringens framkant

Ta del av erfarenheterna direkt från en utav våra kunder. Istället för krånglande nätverk väljer de Nätverk som tjänst – en komplett ”all-inclusive” kommunikationslösning till fast månadspris utan initialkostnad, byggd på världsledande produkter från .

White Arkitekter är Nordens största arkitektbyrå. De inser vikten av att kunna lita på att nätverket fungerar när fler och fler resurser digitaliseras. För att säkerställa att de kan fokusera på den huvudsakliga verksamheten låter de QLS ansvara för hela nätverket.

Nätverk som tjänst

Cisco Case Study

Cisco gör en utförlig Case Study över White Arkitekters nätverksresa tillsammans med QLS. Förutom initial problembeskrivning finns nyttan med SD-WAN, nätverksvisibilitet och byte från MPLS till local internet breakout beskrivet. Dessutom en video med kommentarer från både White Arkitekter och QLS. En lång rad fördelar finns med att konsumera företagets nätverk som tjänst. Hör en av våra nöjda kunder berätta om dem själv här

Vill du veta mer om Nätverk som tjänst?

Klicka på länken nedan för att läsa mer om vår tjänst och hur ert företag kan få ett nätverk i världsklass.

Nätverk som tjänst

Mer information

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sebastian Brofjärd

Sebastian Brofjärd

[email protected]
070-307 01 68