Skip to main content

Ny kvalitetsstämpel på vårt tjänsteerbjudande!

QLS rundar av ett framgångsrikt 2020 med att genomgå en omfattande audit för att uppgradera vår Cisco partnerstatus. Som ett resultat av denna audit kan vi nu med stolthet titulera oss CMSP Advanced.

Det är en titel som bevisar de värdeskapande egenskaper vår tjänst alltså adderar till redan mycket kompetenta produkter från Cisco.

Certifikatet är en trygghet för våra kunder. Det är ett bevis på att de därmed väljer en leverantör som hjälper till att maximera nyttan av deras Cisco-produkter. Att välja en erkänt kompetent partner är viktigt och understryks också av den prestige som finns i branschen kring dessa utmärkelser.

Cisco ställer höga krav på partners

Kraven som ställs på en partner för att bli CMSP Advanced är höga. Vi på QLS är mycket stolta att vi uppnår dessa. Kraven innefattar att vi på QLS ska kunna utveckla, leverera, hantera och supportera Cisco-baserade cloud and managed service-lösningar genom hela livscykeln.

Nätverk som tjänst från QLS

QLS är nu CMSP Advanced och tjänsten som ligger till grund för utnämnandet är såklart vår Nätverk som tjänst. Det är en möjlighet för er som kund att få ett skräddarsytt, konstant övervakat och modernt nätverk som uppfyller även de högst ställda kravbilder. Vänd er till oss på QLS idag för kostnadsfri offert på driftat nätverk utifrån just era behov.

Här kan du läsa mer om Nätverk som tjänst från QLS

Nätverk som tjänst

Mer information

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sebastian Brofjärd

Sebastian Brofjärd

[email protected]
070-307 01 80