Skip to main content

Oslagbar överblick

För att underlätta ytterligare för alla våra kunder med Nätverk som tjänst lanserar QLS nu en uppdaterad kundportal.

Som kund har du nu en tydlig överblick över alla de enheter i ditt nätverk som vi managerar. Du ser också status på dessa och statistiska jämförelser med tidigare perioder.

Alla supportärenden samlade på ett ställe, aktuell status och historik på enheten. Självklart är allt sökbart för att underlätta identifiering av specifika enheter. Supportärenden är indelade i automatiska larm och de manuellt rapporterade ärendena. Som kund kan du sortera ärenden efter status, enkelt klicka på ett ärende och får då information om alla ärenden som är relaterade till den specifika enheten. Du kan även svara på ärenden och ser den kompletta automatiserade felsökningen.

Integrerar med säkerhetsfunktioner

Förutom alla funktioner i QLS Nätverk som tjänst integrerar vi även med exempelvis Cisco Umbrella. Portalen visar information om hur många och vilken typ av attacker som stoppats av verktyget.

Den tydliga överblicken ger er som kund möjlighet att snabbt uppfatta trender, statistik och eventuellt behov av åtgärder. Med single-sign-on till Umbrella Dashboard och Meraki Dashboard får du snabbt åtkomst till verktyget och genomför ändringar, kontroller eller får mer information.

Samlingsplats för all kontakt med QLS support

Genom att använda dig av kundportalen får du som kund den överblick och kontroll över nätverksmiljön som du kräver. Att samla alla ärenden på samma ställe, bevara historiken och dessutom kunna söka ger trygghet på många vis.

Exempelvis under semestertider eller om det byts personal är det en fördel att ha åtkomst till alla konversationer och historik.

Nätverk som tjänst handlar om att du som kund får de viktiga larmen, inte alla larm. Även om de flesta larm inte kräver en åtgärd ser vi och du som kund tydligt om någon enhet har onormalt mycket larm. Till slut flaggar plattformen upp felet till nästa nivå och supporten tar hand om det.

QLS lanserar en uppdaterad kundportal

Direktkontakt med certifierad tekniker

Direkt i portalen skapar du ärenden, chattar med teknisk support och ringer in med videosamtal och delar skärm med supporten. Allt för att du som kund ska få rätt hjälp på nolltid.

Allt detta ingår självklart utan extra kostnad för dig som har Nätverk som tjänst från QLS.

Följ länken nedan för mer information om konceptet och varför det passar för just er organisation.

Nätverk som tjänst

Mer information

För ytterligare information om QLS nylanserade kundportal och Nätverk som tjänst, vänligen kontakta:

Sebastian Brofjärd

Sebastian Brofjärd

[email protected]
070-307 01 68