Skip to main content

Säkerhetswebinar med Cisco och QLS

Behovet att skydda den egna verksamheten, dess varumärke samt de anställda från de alltmer avancerade IT-attackerna, riktade som slumpmässiga, har aldrig varit större.

Attackytan särskilt mot de som jobbar på distans, ofta uppkopplade via oskyddade nätverk, har ökat lavinartat. Å andra sidan har det nya arbetssättet också blivit normen för hur vi vill arbeta framgent, även när kontoren öppnas upp när pandemin är över.

Nya utmaningar inom IT-säkerhet

De nya arbetssätten ställer sålunda högre krav på företagen att säkerställa att oavsett vart de anställda än befinner sig, så ska de erbjudas en snabb och säker åtkomst till verksamhetens applikationer och data, att deras enheter som de jobbar ifrån är utrustade med kompetenta skyddssystem mot hot, och snabbt larma samt åtgärda om enheten är misstänkt för utsatt intrång.

Nu har du chansen att se detta 30 minuter webinar i efterhand. Vi på QLS tillsammans med Cisco delar med oss av våra erfarenheter kring hur pandemin har omkullkastat synen på IT-säkerhet. Det har tvingat många av våra kunder till en mer holistisk tolkning av säkerhetsarbetet och prioritera arbetet kring sin IT-säkerhet.

Vi kommer ta upp några exempelfall med kunder från olika branscher om deras utmaningar och hur vi tillsammans gick från otrygghet till att återta kontrollen.

Fyll i din epost nedan så skickar vi en länk till det inspelade webinariet.

Johan Anderström Firejumper

Johan Anderström, Säkerhetskonsult QLS

Vill du veta mer om QLS säkerhetserbjudande?

Klicka på länken nedan för att läsa mer om hur vi på QLS arbetar med säkerhet och vad vi hjälper våra kunder med

QLS Säkerhet

Mer information

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sebastian Brofjärd

Sebastian Brofjärd

[email protected]
070-307 01 68