Kunder & Projekt

Ta del av våra kunders berättelser! Få inspiration och läs om hur hur vi skapat olika lösningar åt dem. Möjligheterna är oändliga!

New Wave Group

”En fantastisk kunskap som få kan konkurrera med”

När jättekoncernen New Wave Group, med bolag runtom i hela värden, skulle välja en ny leverantör och partner inom nätverk – föll valet på QLS quality solutions AB.
– QLS har många fördelar. Det är en lokal aktör med oslagbar kunskap som dessutom har möjlighet att verka globalt, säger Peter Persson, nätverksadministratör med fokus på nät och wifi för New Waves samtliga bolag.

Koncernen New Wave Group delar upp sin verksamhet i tre rörelsesegment; företag, sport och fritid, gåvor och heminredning. Organisationen består av ett större antal operativa bolag, cirka 70, utspridda i hela världen.

– För ett tag sedan började vi resan med att byta ut vår nätverksutrustning, som var gammal, och önskade hjälp med att få till en så bekymmersfri övergång som möjligt. Vi satte ihop en kravspecifikation och tog kontakt med några olika nätverksbolag.

– Till sist föll valet på QLS, som jag känner sedan tidigare. Det känns väldigt tryggt, QLS är personliga och känns mer som medarbetare än som konsulter, säger Peter som utgår från New Waves Groups kontor i Stenungssund.

Peter Persson, nätverksadministratör med fokus på nät och wifi för New Waves samtliga bolag.

”Personlig service och en platt organisation”

QLS har nu fått uppdraget att leverera nätverkslösning från Cisco Meraki till New Wave Groups olika bolag.

– Vi levererar alltså hårdvara och licenser till deras olika bolag runt om i världen. Vi är även med och gör wifi-design och inmätningar, berättar Sebastian Brofjärd från QLS.

Lösningen omfattar switchar och trådlösa accesspunkter från Cisco Meraki. Alla enheter hanteras med en molnbaserad instrumentpanel som ger insyn i hela nätverket.

– Man får en fantastisk överblick och inlärningskurvan är snabb för våra medarbetare. Det här känns riktigt bra och extra gott att ha med QLS expertis. Ett stort mervärde är den personliga servicen och den platta organisationen, avslutar Peter Persson.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.