Kunder & Projekt

Ta del av våra kunders berättelser! Få inspiration och läs om hur hur vi skapat olika lösningar åt dem. Möjligheterna är oändliga!

Colive - Malin Gucko

”Extremt bra service och kompetens”

Bra priser, grym service och gedigen kompetens. Det är några av anledningarna till att Colive AB väljer att fortsätta anlita QLS quality solutions.

Colive erbjuder smarta delningslägenheter för personer mellan 20-35 år till ett schysst paketpris där allt ingår. Med sitt unika community med delat boende för unga vuxna gör Colive det möjligt för människor att bilda en nära gemenskap som ger en känsla av tillhörighet samtidigt som det går att vara privat i sitt eget rum.

– När vi skulle öppna en ny fastighet med 121 bostäder på Kallebäcks Terrasser, Göteborg, letade vi en leverantör som både kunde designa, leverera hårdvara och sköta nätverket. Vi fick kontakt med QLS som kunde presentera en lösning som uppfyller alla våra högt ställda krav på prestanda och säkerhet, säger Malin Gucko, projektutvecklingschef på Colive.

I takt med att internet blir ett ständigt närvarande inslag i allas våra liv har dagens unga stadsbor extremt höga förväntningar på sina trådlösa nätverk. I en värld där det är vanligt att streama filmer, spela och arbeta hemifrån är snabbt och pålitligt wifi inte längre en lyx utan en nödvändighet.

– I vårt fall är de dessutom enormt viktigt att få till ett nätverk som kunde användas av alla samtidigt som det måste vara säkert för varje enskild hyresgäst. Detta hade QLS riktigt bra lösningar på. Nätet laggar aldrig och det flyter på oerhört seamless. Jag minns att jag snabbt blev imponerad över deras extremt snabba service och proaktiva sätt att arbeta. De hittade en riktigt bra lösning för oss som dessutom var prisvärd, säger Malin.

Flera av fastighetens andra system har också kopplats upp mot QLS driftade nätverk, vilket förutsatte en tät kontakt med projektets övriga leverantörer under implementationsfasen.

– Exempelvis har det kopplats samman med vårt brandindikeringssystem, postboxar, trygghetskamera och digitala lås.

Colive erbjuder smarta delningslägenheter för personer mellan 20-35 år till ett schysst paketpris där allt ingår.

Fortsätter anlita QLS

Självklart är även nätverket segmenterat enligt konstens regler och QLS har även hjälpt till med en skräddarsydd splash-page för autentisering av gäster. Något som naturligtvis ingår i tjänsten utan extra kostnad.
Nu har projektet övergått i förvaltning där QLS har avstämningar en gång i månaden med Colives tekniskt ansvariga personal. Man går igenom statistik från miljön, är proaktiva när tecken visas på störningar och föreslår framtida förbättringar. I konceptet ingår all konfiguration, support, felsökning och proaktiv övervakning av miljön.

– Vi är faktiskt såpass nöjda att vi har valt att fortsätta att arbeta med QLS som partner i samband med att vi växer och öppnar upp på fler platser, avslutar Malin Gucko.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.