Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Frigör mer tid på din IT avdelning

Dags att frigöra mer tid för IT-tjänster som ditt företag behöver?

Lägger du ner mycket tid på att felsöka nätverket när du egentligen skulle behöva skapa nya smarta och affärsnära IT-tjänster? Detta är en vanlig utmaning som kan lösas med rätt nätverkslösning – som i sin tur möjliggör tillväxt och digitalisering för ditt företag.

Vi på QLS strävar efter att utgå från en kompetent plattform för övrig digitalisering där ett väl fungerande nätverk blir en grundläggande faktor för implementeringen av andra system.

Som erfarna experter inom nätverk, säkerhet och företagskommunikation levererar vi kraftfulla och stabila lösningar – anpassade efter de faktiska behoven i din organisation, och det är verkligen kostnadseffektivt!

– För många företag blir det allt viktigare att nätverkslösningen inte kräver mycket tid och manuellt arbete för underhåll och förvaltning. När du har en lösning som passar din organisation kan du lägga dina värdefulla timmar på att utveckla verksamheten genom affärsnära IT-projekt – nu när infrastrukturen har blivit en möjliggörare, säger Sebastian Brofjärd, Account Manager på QLS.

Tid att fokusera på kärnverksamheten

Mindre tid för nätverksproblem och mer tid för verksamheten – det kan verkligen skapa tillväxt och smart digitalisering för ditt företag:

– För att hålla en hög utvecklingstakt måste organisationer släppa taget om vardagliga uppgifter som tar IT-avdelningens tid. För att de som arbetar med IT ska kunna skapa största möjliga värde för verksamheten behöver de slippa krångla med nätverksfelsökning, förvaltning och underhåll, säger Sebastian.

Är det dags att fokusera på er kärnverksamhet?
Kontakta oss på QLS så tittar vi på hur vi kan hjälpa er på er digitaliseringsresa!

 

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.