Kunder & Projekt

Ta del av våra kunders berättelser! Få inspiration och läs om hur hur vi skapat olika lösningar åt dem. Möjligheterna är oändliga!

Fagerhult - Alexander Lonér

Fagerhult: En 20-årig kundrelation med QLS

Vi på OLS quality solutions är tacksamma för våra många trogna kunder, och en av dessa är Fagerhult Belysning AB, med vilka vi har samarbetat i över två decennier.
– QLS är innovativa och oerhört duktiga inom säkerhet och förvaltning, säger Alexander Lonér, IT-Infrastructure and Operation Manager på Fagerhult.

Fagerhult är känt för att skapa förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande, med fokus på områden som kontor, skolor, hälso- och sjukvård, detaljhandel och utomhusapplikationer. Med cirka 1100 anställda är Fagerhult främst baserat i Sverige – men man har även 12 säljkontor runt om i världen.

– Vårt samarbete med QLS sträcker sig över årtionden. Idag använder vi deras ”nätverk som tjänst”, där de driftar alla våra nät över hela världen med SD-WAN, huvudsakligen i Europa men även i Kina, berättar Alexander.

– Det är en otroligt flexibel tjänst. QLS supporterar all vår utrustning, såsom switchar och routrar.

QLS har valt att implementera en full-stack Cisco Meraki lösning globalt för Fagerhult och därmed har man fått den värdefulla visibilitet som krävs för att underhålla och supportera stora, komplexa nätverk på ett effektivt vis.

– QLS ger oss en fantastisk överblick och insyn i allt. Vi använder deras kundportal, QARP, mycket. Här får vi snabb support och kontroll. I min roll sparar jag mycket administrationstid, och för våra infrastrukturspecialister innebär arbetet med QLS en stor lättnad.

Fagerhult har även dragit nytta av QLS för olika säkerhetslösningar och design av wifi för lagrets trucksystem.

– De gjorde en grundlig kartläggning av vårt trucklager för optimal roaming och täckning, så att truckarna inte tappar några plockordrar. När det gäller säkerhet har QLS genomfört sårbarhetsscanningar på både våra interna och externa IP-adresser. Det har gett oss en tydlig bild över vad vi behöver arbeta med och skapat viktiga insikter, avslutar Alexander.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.