QLS - möt vårt erfarna team

Vi på QLS är ett engagerat team med lång erfarenhet som älskar att hitta rätt lösningar som sparar både tid och pengar. En nära och personlig kontakt med våra kunder är för oss en självklarhet!

Melvin Magnehag

Melvin: ”Jag brinner verkligen för nätverksdesign”

Lär känna Melvin Magnehag – vårt senaste tillskott på QLS!

Melvin är en del av QLS-teamet sedan början av året och arbetar med support och onboarding.

– Jag har alltid varit fascinerad av datorer och läste IT på gymnasiet. När jag började fördjupa mig i nätverk upptäckte jag snabbt att det kom naturligt för mig, och jag kände verkligen att jag hade hittat min grej. Jag intresserade mig alltmer för detta område och jag lärde mig mer och mer, berättar Melvin som arbetat ett tag som supporttekniker innan han hamnade här på QLS.

Mycket kundkontakt
Melvin ansvarar för att driva våra kunders nätverk, hantera olika ärenden och larm. Han har en betydande mängd kundkontakt och hjälper till med att designa deras nätverk.

– Jag har hand om omboarding, vilket innebär att jag säkerställer att de kommer igång med IP-konfiguration och andra nödvändiga inställningar för deras nätverksmiljö. Ibland är jag med på plats hos kunden och stöttar vid exempelvis en migrering.

Melvin hjälper också till och supporterar kunder som stöter på olika utmaningar.

– Jag tipsar om ny nätverksutrustning som kunden kan behöva och hjälper till att beställa produkterna. Hos våra befintliga kunder handlar det ofta om små förändringar som förbättrar och förfinar. Vi kommer med förslag på vad vi tycker kunden ska ändra och skräddarsyr efter kundens unika behov, säger Melvin som gärna slår ett extra slag för Ciscos produkter:

– Jag tycker Cisco är oerhört konkurrenskraftiga då de erbjuder riktigt bra molnbaserade kvalitetsprodukter. Dessutom rör de sig ständigt framåt och är oerhört framtidsstänkande.

Vad upplever du är QLS främsta styrka?
– Teamets erfarenhet och vår förmåga att upptäcka och lösa problem innan kunderna ens märker av dem. Dessutom är den personliga kontakten med våra kunder mycket viktig för oss.

Har du någon superpower eller något område som du brinner lite extra för?
– Jag tycker verkligen det är coolt med nätverksdesign, både fysiskt och logiskt!

FAKTA om MELVIN:
Ålder: 20 år.
Intressen: Nätverk, golf, fotboll och att laga mat.
Gör helst en ledig dag: Tar en golfrunda, hänger med flickvännen, grillar och kollar på fotboll.

Vill du också bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet?

Vi på QLS älskar att ligga i teknisk framkant och hitta rätt lösningar åt våra kunder. Tillsammans driver vi digitaliseringen framåt, till den absolut högsta nivån. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet! Häng med på en spännande resa och bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet, du också!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.