QLS - möt vårt erfarna team

Vi på QLS är ett engagerat team med lång erfarenhet som älskar att hitta rätt lösningar som sparar både tid och pengar. En nära och personlig kontakt med våra kunder är för oss en självklarhet!

Philip: Ny nätverksstjärna på kontoret

Lär känna Philip Hammarberg – en av våra senaste stjärnor här på QLS!

Philip har varit en del av QLS-teamet sedan början av året och fokuserar på support och onboarding.
– Jag hanterar olika larm som kommer in och ser till att kundernas miljöer fungerar som de ska. Dessutom hjälper jag nya kunder att komma igång genom att exempelvis byta ut utrustning och installera nya brandväggar, förklarar Philip.

– Under min första tid här på QLS har jag fördjupat mina kunskaper inom Cisco Meraki och jag måste säga att jag är imponerad av mjukvaran. Meraki ger en utomordentlig överblick och eventuella fel hittas snabbt, tillägger han.

Tidigare har Philip arbetat som IT-tekniker på Iver och han brinner verkligen för olika nätverkslösningar:
– Jag strävar alltid efter att fördjupa mina kunskaper och hålla mig uppdaterad med det senaste inom både nätverk och säkerhet.

När det gäller QLS främsta styrka – så lyfter Philip fram den breda kompetensen inom bolaget och den snabba, personliga servicen.

FAKTA om PHILIP:
Ålder: 22 år.
Familj: Föräldrar och syskon.
Intressen: Teknik, datorer och serverar.
Gör helst en ledig dag: Umgås med familj och kompisar.

Vill du också bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet?

Vi på QLS älskar att ligga i teknisk framkant och hitta rätt lösningar åt våra kunder. Tillsammans driver vi digitaliseringen framåt, till den absolut högsta nivån. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet! Häng med på en spännande resa och bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet, du också!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.