QLS - möt vårt erfarna team

Vi på QLS är ett engagerat team med lång erfarenhet som älskar att hitta rätt lösningar som sparar både tid och pengar. En nära och personlig kontakt med våra kunder är för oss en självklarhet!

Sebastian: Med kundnöjdhet och högt förtroende i första rummet

Lär känna Sebastian Brofjärd – vår Account Manager som är van att bära många olika hattar. I sin roll prioriterar han långsiktiga affärsrelationer med största fokus på att skapa en säker, innovativ och skräddarsydd digitalisering för QLS kunder.

– Jag är stolt över att arbeta på ett företag där vi enbart erbjuder produkter som verkligen gynnar våra kunder – på riktigt! Vi skulle aldrig sälja något som inte löser ett problem eller fyller en funktion. QLS har under åren byggt upp ett starkt tekniskt förtroende och det är min uppgift att förvalta detta förtroende i säljprocessen, säger Sebastian.

Sedan 2020 har Sebastian arbetat hos QLS med huvudansvar för sälj- och projektledning. Han deltar i leveranser och installationer, håller i projektmöten, lägger beställningar, upprätthåller kontakt med Cisco och sköter leveransuppföljning. Sebastian deltar också i tekniska möten för att stödja QLS tekniker och säkerställa att projekten fortskrider enligt plan.

– Jag är den enda här som saknar teknisk bakgrund, men mina kollegor gör det lätt för mig. De brinner verkligen för sitt arbete och räds inte utmaningar – de drivs istället av att lösa problem. De förstår även vikten av att alltid hålla våra kunder nöjda.

Kundrelationen
Många av QLS kunder är mycket upptagna med ansvarsområden som har expanderat kraftigt de senaste åren. Nästan alla är i färd med att övergå till molntjänster och behöver stöd i detta. Med Nätverk som tjänst får de en nätverkslösning som bara funkar.

– Utmaningen är ofta att deras miljöer expanderar och blir mer komplexa när allt digitaliseras, samtidigt som säkerheten måste bibehållas. Därför anlitar de oss för att få hjälp med att samordna och få överblick, och sist men inte minst – kunna fokusera på rätt saker, säger Sebastian och avslutar:

– Vi arbetar med många stora kunder men det känns riktigt bra att vi fortsätter att värna om den personliga relationen. Det är något som jag vet uppskattas väldigt mycket!

FAKTA om SEBASTIAN:
Ålder: 36 år.
Familj: Fru och barn.
Intressen: Åka skidor, gå på fotboll och besöka konserter.
Gör helst en ledig dag: Går en skogspromenad.

Vill du också bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet?

Vi på QLS älskar att ligga i teknisk framkant och hitta rätt lösningar åt våra kunder. Tillsammans driver vi digitaliseringen framåt, till den absolut högsta nivån. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet! Häng med på en spännande resa och bli en superhjälte inom nätverk och säkerhet, du också!

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.