IT-säkerhet

Låt våra experter ta hand om din IT-säkerhet, information och verksamhet. Från riskbedömning till att bestämma rätt säkerhetsnivå för ditt företag – vi kan hjälpa dig att välja och implementera de bästa lösningarna.

Vi kan IT-säkerhet

Att säkra upp företagets IT-miljö står högt på de flesta IT-ansvarigas agenda. En genomarbetad plan för företagets IT-säkerhet är grunden för att kunna skydda företagets data och applikationer från ransomware-attacker, phising eller att utomstående på annat sätt kommer över eller skadar företagets information.

God informationssäkerhet är ett krav i många större upphandlingar – och inte minst är det en förutsättning för att du som CIO ska kunna sova gott om natten. Vet du vad som är rätt säkerhetsnivå för ditt företag? Vad som krävs för att ta fram en proaktiv säkerhetsstrategi och en konkret plan för arbetet? Eller vad som förväntas för att leva upp till ISO-kraven på säkerhet och kunna beskriva företagets informationssäkerhetspolicy och processer på ett korrekt sätt?

IT-säkerhet anpassad efter ditt företags behov

Våra tjänster inom IT-säkerhet är framtagna för dig som vill ha expertstöd i att säkra upp IT- miljön, informationen och företaget. Vi hjälper dig hela vägen från att kartlägga alla säkerhetsrisker och avgöra vad som är rätt säkerhetsnivå för ditt företaget till att välja rätt lösning i den breda floran av produkter på marknaden.

Löpande drift och stöd när du behöver

När rätt säkerhetslösning finns på plats fortsätter vi att finnas där för dig. Vi supporterar din säkerhetslösning över tid och ger löpande förslag på förbättringar. Du och din organisation får det stöd ni behöver för att upprätthålla rätt säkerhetsnivå.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.