Support & Konsult IT-säkerhet

Ibland finns behov av allmän experthjälp i säkerhetsrelaterade frågor. Söker du efter en konsult inom IT-säkerhet finns vi här för dig! 

Oavsett hur just ert behov ser ut kan vi på QLS hjälpa er med kvalificerade tjänster levererade i projektform, med supportkontrakt eller på timbasis.

Konsult IT-säkerhet - Vi gör det svåra enkelt

QLS filosofi är inte att implementera verktyg för sakens skull utan tillsammans med våra kunder ställer vi oss frågan varför?

Vikten av att åtgärderna vi gör åstadkommer mitigering av faktiska hot och risker är stor. Det ger ett tydligt mervärde för våra kunder. Grunden för denna filosofi är analys och strategi. Ett förarbete som ger underlag för att fatta beslut om vilka insatser i säkerhetsarbetet som ska prioriteras hjälper våra kunder att maximera effekten av sin säkerhetsbudget.

Vi hjälper våra kunder med det strategiska säkerhetsarbetet och därefter genomför vi implementation av rutiner, policys och verktyg som prioriterats högst. Oavsett omfattning kan QLS stödja era säkerhetsprojekt och vi ser till att ni lägger energi på rätt saker för att er digitala miljö ska hålla den säkerhetsnivån som organisationen förväntar sig.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.