Kunder & projekt

Ta del av våra kunders berättelser! Få inspiration och läs om hur hur vi skapat olika lösningar åt dem. Möjligheterna är oändliga!

Få inspiration från våra kunder

Hur går andra företag tillväga? Ibland kan det vara skönt att läsa om hur andra löst sina utmaningar och få upp ögonen för vad som faktiskt är möjligt.

Kundcase

”Vi har kapat våra kostnader rejält”

Gota Media är en av våra återkommande kunder som bland annat använder "nätverk som tjänst" och anlitar QLS för diverse frågor gällande IT-säkerhet. Dessutom fungerar vi ofta som bollplank och trusted advisor för dem. – Det fungerar hur bra som helst att arbeta med QLS, och vi har sparat mycket pengar med de insatser som vi gjort tillsammans med dem de senaste åren, säger Rickard Zeller, IT-specialist på Gota Media.
Kundcase

”Extremt bra service och kompetens”

Bra priser, grym service och gedigen kompetens. Det är några av anledningarna till att Colive AB väljer att fortsätta anlita QLS quality solutions.
Kundcase

Samskolan: ”QLS löste våra nätverksbehov på ett utmärkt sätt”

Samskolan i Göteborg, med nästan 1600 elever, kände att det var dags att ta ett helhetsgrepp om skolans nätverk. Enligt Pether Lager, fastighetsförvaltare/IKT-samordnare på Samskolan, var det uppenbart att det befintliga nätverket var föråldrat, och QLS presenterade en utmärkt lösning som passade perfekt för skolans behov.
Kundcase

Fagerhult: En 20-årig kundrelation med QLS

Vi på OLS quality solutions är tacksamma för våra många trogna kunder, och en av dessa är Fagerhult Belysning AB, med vilka vi har samarbetat i över två decennier.
Kundcase

”QLS är trygga, innovativa och snabbfotade”

Polygon Group, med över 7 000 anställda i 16 olika länder, bestämde sig för att det var hög tid att se över infrastrukturen på global nivå. De började söka efter en partner som kunde hjälpa dem med detta och till slut föll valet på QLS quality solutions AB.
Kundcase

”En fantastisk kunskap som få kan konkurrera med”

När jättekoncernen New Wave Group, med bolag runtom i hela värden, skulle välja en ny leverantör och partner inom nätverk – föll valet på QLS quality solutions AB.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt