Konsult inom nätverk - gör det svåra enkelt

Inom nätverkskommunikation och IT-säkerhet har vi lång erfarenhet och specialistkompetens. Har ni behov av en konsult inom nätverk och säkerhet har ni kommit rätt.

Nätverksexpertis

Konsult med nätverks- och säkerhetsexpertis

De flesta IT-organisationer hamnar förr eller senare i en situation där paniken knackar på dörren.

Kanske har du som nätverksansvarig bytt ut en switch och plötsligt fungerar inte nätverket. Eller erbjuder det trådlösa nätverket ingen täckning men det är oklart hur du ska göra för att felsöka och isolera problemet? Fortsätter kontrollpanelen spotta ur sig felrapporter utan att det framgår vad som behöver åtgärdas? Eller ska två kontor kopplas samman men du är osäker på hur nätverket ska designas för att fungera optimalt?

Ibland behövs helt enkelt extern expertis för att knäcka de svåraste nötterna för din IT-miljö – utan att de får påverka verksamheten och organisationens medarbetare. Och många gånger behövs hjälpen här och nu – helst utan krångliga serviceavtal.

Konsult nätverk - rätt expertis när och där det behövs

Vi på QLS Quality Solution har mer än 100 års samlad erfarenhet av att hantera kritiska IT- incidenter och adressera de tuffaste designutmaningarna. I vår tjänst Expertkonsulting får du tillgång till hela vår kompetens i form av seniora IT-konsulter som står redo att fixa problemet och hantera situationen.

Team_1

Från probleminsikt till lösning

Vi hjälper dig att kartlägga problemet, bryta ner det och erbjuda en långsiktig åtgärd.

Team_2

När du behöver en second opinion

Vi kan också ta rollen som tillförlitlig rådgivare, trusted advisor, och utvärdera eller validera en befintlig lösning implementerad av annan part.

Team_3

Funktionsspecialister

Vi är alla specialister på en viss funktion i IT-miljön såsom nätverksarkitektur, brandväggar, säkerhet eller trådlösa nät – inte en specifik produkt. Bred kunskap gör att vi kan hjälpa dig med bredare lösningar.

Team_4

Betala bara för det du får

Du kan anlita oss direkt utan att ha ett löpande serviceavtal med QLS. Vi debiterar dig bara för jobbet vi utför och hjälpen du får.

Jonas Polygon_rund sv

QLS kunde presentera den bästa tekniska lösningen

"QLS kunde presentera den bästa tekniska lösningen, vilken även var kostnadseffektiv. Vi fick snabbt förtroende för dem och nu när projektet närmar sig sitt slut – så är det tydligt att vi gjorde rätt val. Vi sparar faktiskt 70 000 euro per år.”

Jonas Lindholm, Ansvarig för IT-säkerhet och infrastruktur - Polygon

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt