Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

Håll dig uppdaterad

Vi delar löpande tips och inspiration om smarta kommunikations- och säkerhetslösningar för företag.

Fyll i din epostadress för att inte missa något.

Newsletter Signup

Typ av innehåll

Kundcase

”Vi har kapat våra kostnader rejält”

Gota Media är en av våra återkommande kunder som bland annat använder "nätverk som tjänst" och anlitar QLS för diverse frågor gällande IT-säkerhet. Dessutom fungerar vi ofta som bollplank och trusted advisor för dem. – Det fungerar hur bra som helst att arbeta med QLS, och vi har sparat mycket pengar med de insatser som vi gjort tillsammans med dem de senaste åren, säger Rickard Zeller, IT-specialist på Gota Media.
Lär känna oss

Melvin: ”Jag brinner verkligen för nätverksdesign”

Lär känna Melvin Magnehag – vårt senaste tillskott på QLS! Melvin är en del av QLS-teamet sedan början av året och arbetar med support och onboarding.
Artiklar Nyheter

Säkert hybridarbete med Cisco Secure Connect

Vi på QLS är så glada över att kunna erbjuda Cisco Secure Connect – ett utmärkt sätt att koppla ihop era hybridarbetare på ett säkert sätt.
Artiklar Nyheter

Dags att frigöra mer tid för IT-tjänster som ditt företag behöver?

Lägger du ner mycket tid på att felsöka nätverket när du egentligen skulle behöva skapa nya smarta och affärsnära IT-tjänster? Detta är en vanlig utmaning som kan lösas med rätt nätverkslösning – som i sin tur möjliggör tillväxt och digitalisering för ditt företag.
Artiklar Nyheter

Cisco Meraki – Så funkar det

Nätverket är verkligen grunden i ett företags IT-infrastruktur. Att administrera kan lätt bli stökigt. Detta har Cisco haft med sig när de vidareutvecklat Meraki. – Man får ett 100 procent molnbaserat nätverk där allt är oerhört användarvänligt. Vi ser dagligen hur plattformen förenklar och effektiviserar våra kunders verksamhet, säger Sebastian Brofjärd från QLS.
Kundcase

”Extremt bra service och kompetens”

Bra priser, grym service och gedigen kompetens. Det är några av anledningarna till att Colive AB väljer att fortsätta anlita QLS quality solutions.

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

 

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Kontakt