Inspiration & nyheter inom nätverk

Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom nätverk och säkerhet.

CIsco Meraki - Så funkar det

Cisco Meraki – Så funkar det

Nätverket är verkligen grunden i ett företags IT-infrastruktur. Att administrera kan lätt bli stökigt. Detta har Cisco haft med sig när de vidareutvecklat Meraki. 
– Man får ett 100 procent molnbaserat nätverk där allt är oerhört användarvänligt. Vi ser dagligen hur plattformen förenklar och effektiviserar våra kunders verksamhet, säger Sebastian Brofjärd från QLS.

Cisco Meraki är en värld av molnbaserade nätverksprodukter som enkelt kan hanteras via ett intuitivt och funktionsrikt gränssnitt. Via Meraki dashboard får man hela nätverket samlat, med ett överskådligt verktyg.

– Du får kontroll över hela ditt nätverk via webben och kan konfigurera tusentals enheter, köra diagnostik eller visa rapporter med några klick. Meraki förenklar verkligen hanterande av IT-infrastrukturen, menar Sebastian.

Hårdvara, mjukvara och molntjänster är helt integrerade, vilket ger dig som användare en unik och intuitiv nätverksupplevelse. Meraki löser det mesta av den IT-infrastruktur som behövs under en digitaliseringsresa. Förutom ett molnbaserat nätverk så kan man addera en mänga olika saker, såsom lösningar för att leda och styra verksamhetens klienter. Dessutom finns produkter för exempelvis kameraövervakning eller IoT-sensorer.

Globala Cisco Meraki-nät

Väljer ni Cisco Meraki från QLS tar vi hand om det mesta. Vi fixar allt från installation av enheter till konfiguration, administration och support.

Finns ni utspridda på flera platser i landet eller i världen? Inga problem, vi är vana att designa och managera globala Meraki-nät byggda på SD-WAN-teknik som enkelt styrs och övervakas från ett ställe. Använder ni MPLS idag finns pengar att spara genom att använda internet för trafiken istället.

Nyfiken på hur vi kan skräddarsy en lösning efter era behov? Kontakta oss på QLS så tar vi ett första möte.

 

Dags att säga hej!

Som kund hos QLS får du snabb och personlig service på nolltid. Hör av dig så hjälper vi dig och din organisation till en nätverks- och säkerhetslösning i världsklass.

QLS quality solutions AB

Address: Slakthusgatan 6, 415 02 Göteborg
Tel: +46 (31) 320 45 82
Email: [email protected]

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.